Een groen bedankje en bloeiend presentje voor elk geefmoment

Een groen bedankje en bloeiend presentje voor elk geefmoment

Ben je op zoek naar een leuk bedankje voor het afscheid van een collega, een grappig bedankje voor de juf, feestelijke bedankjes voor een bruiloft of een origineel bedankje voor een andere gelegenheid? Of wil je jouw dierbaren verrassen met een ludiek Sinterklaascadeautje, een groen kerstgeschenk of een fleurig verjaardagscadeautje? Met een groen bedankje of een bloeiend presentje van Allezadenkopen maak je van ieder geefmoment een feestje! Een greengift in de vorm van een terracottapotje met bloemenzaadjes of een bloemetje in blik is het perfecte bedankje of presentje voor iemand die gek is op alles wat groeit en bloeit. 

De vrolijke cadeauverpakking is al een cadeautje op zich en niet te vergeten is een greengift ook ontzettend duurzaam. Van een enkel greengiftdoosje en een boeketje in blik tot een showdoos met zestig terracotta potjes, je vindt het allemaal in onze webshop! 

Jouw geefmoment onvergetelijk maken met een groen bedankje of een bloeiend presentje?

Een greengift van Allezadenkopen is een origineel bedankje of ludiek cadeautje voor jong en oud. Je kunt een duurzaam terracottapotje of bloemetje in blik geven als bijvoorbeeld: 

• Bedankje op een bruiloft; 
• Bedankje voor collega’s; 
• Bedankje voor de juf; 
• Bedankje na een kinderpartijtje; 
• Bedankje bij een jubileum; 
• Afscheidscadeautjes; 
• Sinterklaasgeschenk; 
• Kerstgeschenk; 
• Verjaardagscadeautje;
• Geboortegeschenk; 
• Succeswens voor een examen; 
• Van harte beterschap presentje;
• Hart onder de riem. 

Hoe werkt het zaaien met een terracottapotje of bloemen in blik? 

Een terracottapotje met zaadjes voor bijvoorbeeld klaproos, Ipomoea Heavenly blue, zonnebloem, klavertje vier of vergeet-me-nietje is leuk voor iedereen die van de natuur en van tuinieren houdt. Hetzelfde geldt voor een bloemetje in blik dat verkrijgbaar is met onder andere brandende liefde, kaasjeskruid of vlinder en bijenmix. Elke greengift bestaat uit een stenen potje of blikje, een jiffy-schijfje (gedroogde aarde) en een zakje zaadjes. Het leuke aan deze green gift is dat het geschikt is voor in de tuin, op het terras en op het balkon. De ontvanger van dit groene bedankje of presentje kan de bloemetjes eenvoudig tot bloei laten komen door het schijfje van gedroogde aarde in het terracottapotje of blikje te stoppen en het rustig te vullen met een beetje lauw water. Binnen vijf minuten wordt het water door het schijfje opgenomen. 

Vervolgens kunnen de zaadjes over de aarde worden gestrooid. Nadat de bloemenzaadjes zachtjes zijn aangedrukt, kan het potje op een mooi plekje worden gezet. Het is belangrijk om de aarde goed vochtig te houden. Als de plantjes ongeveer vijf centimeter hoog zijn, kunnen ze worden uitgeplant in een grotere pot of in de volle grond. 

Maak je groene bedankje of presentje compleet met een matchend label

Wil je jouw greengift helemaal compleet maken met een bijpassend label met daarop een persoonlijke boodschap? Ook daar hebben we bij Allezadenkopen aan gedacht! Je hebt bij ons een ruime keuze uit labels met onder meer: Bedankt dat je er was, Bedankt voor uw komst, Dankjewel, Beterschap, Fijne Feestdagen, Vrolijk Pasen, Geslaagd, Proost, Welkom thuis, Succes en Hoera een baby! Liever je eigen tekst opschrijven? Dat kan op de labeltjes met een blanco tekstballon. Je kunt de labels los bestellen of aan de greengifts laten bevestigen. 

Een origineel bedankje kopen bij Allezadenkopen

Ben je helemaal in de feeststemming en kun je niet wachten om jouw vrienden, familie, collega’s, buren of gasten in het zonnetje te zetten met een groen bedankje of ze te verrassen met een bloeiend presentje? Kies in onze webshop dan gauw jouw favoriete greengifts. Een origineel bedankje kopen werkt bij Allezadenkopen eenvoudig en snel. Een terracottapotje of bloemetje in blik dat je op werkdagen vóór 12.00 uur bestelt, wordt nog dezelfde dag verzonden. Veel plezier met jouw geefmoment!