Zaadzakje met bloemen, kruiden en groenten

U kent ze vast wel; de zaadzakjes met zaadjes voor bloemen, kruiden of groenten. Ze zijn vaak te koop bij tuincentra, de zaadhandel en soms zelfs in de supermarkt. Maar wist u dat u zaadzakjes ook online kunt kopen?

Zaadzakjes

Zaadzakje online kopen

Bij allezadenkopen.nl heeft u de keus uit meer dan 500 verschillende zaadzakjes. Wij hebben meer dan 200 soorten groenten, tientallen soorten kruiden en bijna 300 verschillende soorten bloemen in een zaadzakje. 

Zaadzakjes van allezadenkopen.nl

  • Scherpste prijzen voor een zaadzakje
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Gratis levering bij besteding boven de 20 euro
  • Ruime keus uit zaadzakjes voor bloemen, groenten en kruiden
  • Combineren van zaadzakjes is mogelijk

Groenten zaaien

Als u een moestuin heeft, dan gebruikt u vaak zaden uit een zakje. Het voordeel hiervan, is dat u er vaak langere tijd mee kunt doen. In een zaadzakje zitten vaak veel zaadjes. U kunt dus gemakkelijk een jaar of meerdere jaren doen met een zaadzakje. 

 

Als u zaadzakjes koopt voor uw groentetuin, vindt u op het zakje vaak informatie over wanneer u de zaden moet zaaien en oogsten. Als u hier goed naar kijkt of gebruik maakt van een zaaikalender, dan kunt u het hele jaar door groenten uit eigen tuin eten. 

Zakje zaden met bloemen

Een zakje zaden met bloemen werkt op dezelfde manier. In een zaadzakje van bloemen zitten ook veel zaden. Afhankelijk van hoeveel bloemen u wilt zaaien, gebruikt u het hele zakje of slechts een gedeelte hiervan. Door het zakje met zaden goed af te sluiten en droog te bewaren, kunt de de restanten gemakkelijk bewaren voor het volgende jaar. 

Zaadzakjes als cadeau

Het is ook erg leuk om zaadzakjes cadeau te doen. Bijvoorbeeld als bedankje of als extraatje bij 

een verjaardagscadeau. Zo hebben mensen nog langere tijd een tastbare herinnering aan u of aan de bijzondere gelegenheid waarbij ze het zaadzakje gekregen hebben. 

 

Allezadenkopen.nl heeft diverse soorten zaadzakjes: 

Zaadzakje kopen 

Bij allezadenkopen.nl heeft u een ruime keus aan verschillende soorten zaden. Wij leveren de zaadzakjes vaak de volgende dag al bij u af. Als u voor meer dan 20 euro aan zaadzakjes besteld, bezorgen wij deze zelfs gratis! Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij uw bestelling.