Biologische zaden

Als trotse moestuinier wil je natuurlijk niets liever dan je kruiden, bloemen en groenten zo biologisch mogelijk telen, want van chemische bestrijdingsmiddelen worden zowel jij als bijen en vlinders niet blij. Bij Alle Zaden Kopen snappen we dat als geen ander, daarom vind je bij ons ruim 100 soorten biologische zaden voor kruiden, bloemen en groenten. Voor biologische zaden voor je moestuin ben je bij ons dus aan het goede adres. 

Biologische zaden bestellen

Wil je zo snel mogelijk jouw biologische zaden kopen, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt? Bij ons gaat bestellen heel eenvoudig. Wanneer je op werkdagen voor 12.00u bestelt, worden de biologische zaden dezelfde werkdag nog verzonden. En besteed je €20,- of meer dan is verzending binnen Nederland altijd gratis. Mocht je uit enthousiasme te veel zaden hebben besteld, dan kun je ze altijd binnen 14 dagen retour sturen. 

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van biologische zaden, maar dat is uiteraard niet het enige. Voor het complete assortiment verwijzen we je graag door naar het overzicht met al onze biologische zaden.

Biologische kruidenzaden

Kruiden zijn onmisbaar in de keuken, maar dan het liefst wel biologische kruiden natuurlijk. Dat begint bij het zaaien van biologisch kruidenzaad. In ons assortiment vind je onder andere selderij, mosterd en basilicum, maar dat is niet het enige. Denk bijvoorbeeld ook aan bieslook, dille, citroenmelisse, kamille en peterselie. Wat je vraag ook is, wij hebben de zaden voor biologische kruiden die u zoekt.

 

Biologische groentezaden

Heerlijke en gezonde groenten telen? Kies dan voor biologische groentezaden. Zo weet je in ieder geval zeker dat je groenten vanaf het prille begin geen chemische bestrijdingsmiddelen met zich meedragen. Dat komt niet alleen jouw gezondheid, maar ook de smaak van de groenten ten goede. In onze webshop vind je tal van biologische groentezaden zoals rode biet, slaboon en tomaat, maar ook andijvie, broccoli, courgette, venkel, prei en ga zo nog maar even door. 

 

Biologisch bloemenzaad 

Tover je tuin om tot een waar bloemenparadijs met onze biologische bloemzaden. Waarom biologisch? Zodat bijen en vlinders geen schade oplopen door de vrolijk gekleurde planten en ze het bestuivingsproces voortzetten. Met biologisch bloemenzaad geniet je optimaal in geur en kleur, zonder daarbij het milieu of de insecten te belasten. Zoals hieronder te zien is bestaat ons assortiment uit Phacelia, de Oost-Indische kers en een bijen- en vlindermix, maar dat is uiteraard niet het enige. Zo hebben we ook biologisch zaad voor onder andere de goudsbloem, incarnaatklaver, klaproos en de reuze zonnebloem