Tuinieren als voornemen voor het nieuwe jaar

Tuinieren als voornemen voor het nieuwe jaar

Voordelen van tuinieren

Waarom je zou moeten beginnen met het aanleggen van een moestuin of bloementuin? Het verbouwen van je eigen groente bespaart niet alleen Moestuinveel geld, ook is het een leuke tijdsbesteding. Door de tuin in te gaan zet je je gedachten op 0 en kom je echt tot rust. Kies voor jezelf en begin vandaag nog je eigen moestuin of bloementuin en koop alvast zaden.

Uit welke moestuinzaden kan ik kiezen? 

Wortels, uien, tomaten, spinazie, radijsjes, bloemkool en pompoen. Het grote assortiment moestuinzaden in onze webshop biedt de mogelijkheid om iedere groente die je maar wilt, te kweken. Naast het standaard assortiment, kun je ook kiezen voor biologische moestuinzaden. Inmiddels zijn er in onze webshop genoeg moestuinzaden die biologische geteeld, geschoond en verpakt zijn. Biologischer kan het dus niet. 

Toch liever een bloementuin?

Als een groentetuin niet voor jou is weggelegd, kun je er altijd voor kiezen om een prachtige bloementuin aan te leggen. De meeste zaden kun je eind maart of begin april in de tuin zaaien. Voor sommige bloemen is het beter om de zaadjes pas vanaf mei in de grond te stoppen. 

Na een paar weken verschijnen de eerste groene sprietjes al boven de grond. En als je nog een paar weken geduld hebt, komen de eerste bloemen te voorschijn.

Een prachtig, kleurrijk bloemenperk

BloementuinZaden voor bloemen zijn er in eenjarige, tweejarige en meerjarige zaden, maar ook een mix van verschillende zaden. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Met deze zaden heb je zeker tot en met eind september een vrolijke, kleurrijke tuin. Uiteraard hebben wij ook een ruim aanbod biologische zaden voor een bloemenperk. 

Online zaden kopen

Of je nu kiest voor een groente kweken of bloemborder creëren, Allezadenkopen.nl biedt een groot assortiment zaden. Wanneer je voor 12.00 uur zaad besteld, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde werkdag. Hierdoor heb je de zaden vaak al de volgende dag in huis! En wanneer je voor meer dan 20 euro besteld, betaal je geen verzendkosten.