Premium gifts

Originele Premium gifts

Wanneer u op zoek bent naar een premium gift voor bijvoorbeeld zakenrelaties of als give away tijdens een feest of evenement, dan zoekt u iets waarmee u de ontvanger aangenaam verrast. Iets origineels, waar de ontvanger iets aan heeft en waardoor hij of zij nog lang aan u denkt. Zaden zijn ideaal als premium gift omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en omdat de bloemen, kruiden of groenten die eruit groeien een langdurige reminder vormen.

Zaden als geschenk

Om u vast een idee te geven van de mogelijkheden en voordelen van onze zaden als premium gifts:

  • Zaden vormen een mooie premium gift als bijvoorbeeld luxe geschenk, maar ook als toevoeging bij bijvoorbeeld een direct mailing.
  • Door het soort zaad aan te passen aan de gelegenheid en/of de doelgroep maakt u van uw premium gift een zeer persoonlijk en toepasselijk geschenk.
  • Met zaden verrast u de ontvanger niet alleen op het moment dat hij of zij de premium gift krijgt, maar ook op het moment dat de bloemen, kruiden of groenten opkomen, ontkiemen of bloeien.
  • Zaden zijn door hun omvang in iedere denkbare verpakking te verwerken en bovendien tegen lage kosten als premium gift te verzenden.