Moestuin

 

 

 

Moestuin

Uw eigen moestuin beginnen of uitbreiden? In samenwerking met Moestuinbeginnen.nl hebben we een assortiment samengesteld  met een verschillende zaden. Het groentezadenpakket voor de startende tuinder is bijvoorbeeld ideaal om voortaan uw groente vers uit eigen tuin te halen.

Moestuin aanleggen/beginnen

Een moestuin aanleggen is niet zo lastig als het lijkt. Samen met Moestuinbeginnen.nl voorzien we u van tips en trucs rondom het zaaien en oogsten van de moestuin. En met de handige zaaikalenders die u bij alle zaden ziet, kunt u precies zien wat de beste tijd is om de zaden in de grond te stoppen. Dit handige overzicht geeft aan in welke maanden u het beste kunt zaaien onder glas of juist in de vollegrond. Ook kunt u aflezen in welke maanden de bloeitijd/oogsttijd is.

Moestuin uitbreiden

Bent u al een ervaren tuinder en is uw moestuin toe aan uitbreiding?  Dan treft u het. Het assortiment groentezaad is aanzienlijk. Doordat deze op alfabetische volgorde staan is het juiste groentezaad zo gevonden. Er is daarnaast rekening gehouden met de mogelijkheid om zowel in kas als buiten te zaaien. Of uw moestuin zich nu in een kas bevindt of buiten, in  beiden gevallen kunt een keuze maken in welke periode u wilt zaaien en het assortiment daarop selecteren.

Bij gebrek aan inspiratie kunt u op de homepage ook eens een kijkje nemen bij de populairste zaden. Zo ziet u misschien zaden voorbij komen waar u zelf niet aan had gedacht. Op die manier gaat uw moestuin ook nooit vervelen. 

De groentezaden zijn allemaal voorzien van een kleine toelichting met betrekking tot de kenmerken van de groenten en wat de beste omstandigheden zijn om deze in uw moestuin te planten. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de lekkere groenten van eigen bodem. En wie wil dat nu niet?