Tuinen Actie

Speciaal voor u als lezer van de website "Tuinen.nl" biedt Allezadenkopen tijdelijk 3 zakjes gratis aan bij uw bestelling vanaf € 20,00

De actie is geldig tot 31-05-2020.

Bij het afrekenen van uw order kunt u de volgende kortingscode in vullen:
 

AZK2020TUINEN


Veel inspiratie en ideeën voor tuinseizoen 2020 kunt u ook vinden in onze catalogus "Tuin Magazine 2020". Allezadenkopen toont daarin een zeer uitgebreid zaadassortiment met veel praktische tips. Ons assortiment zaden van ruim 600 soorten bevat inmiddels al 93 soorten die nu ook beschikbaar zijn als BIOLOGISCHE zaden. De gids kunt u gratis aanvragen bij uw bestelling. 


Wat algemene info over onze zaden:

  • Al onze zaden zijn NIET ontsmet en dus volledig vrij van enige chemische toevoeging zoals bestrijdingsmiddelen.

  • Al onze zaden zijn NIET genetisch gemanipuleerd (GMO-free), d.w.z. er is niet gesleuteld in het DNA om betere/gelijkwaardige planten te krijgen.

  • F1 hybriden zijn normaal gangbare kruisingen tussen soorten en is totaal wat anders als GMO. Bij F1 hybriden worden de ouderlijnen met elkaar gekruist om uiteindelijk tot een uniformer nieuw soort te komen.

  • Biologische zaden zijn geoogst van planten die opgekweekt zijn zonder enig gebruik van bestrijdingsmiddelen, kunstmest of andere minder milieu vriendelijke hulpmiddelen.
     

Wij wensen u een succesvol en groeizaam 2020 toe!

Allezadenkopen actie