Vergeet me nietje

Het is misschien wel het bekendste bloemetje van de wereld; het vergeet-me-nietje. Dit bekende blauw-paarse bloempje vrolijkt de hele tuin op. Het vergeet-me-nietje bloeit al vroeg in het voorjaar, dus u heeft al snel wat kleur en leven in de tuin.

Vergeet-me-nietje als cadeau

Een zak met zaadjes met vergeetmenietjes zijn altijd erg leuk om als cadeau te geven. Een zakje vergeet-me-nietjes is niet duur en daarom ideaal als presentje bij een festival, bruiloft of zakelijk evenement. 

Vergeet-me-nietjes bestellen

Bij allezadenkopen.nl kunt u losse zakjes met vergeetmenietjes kopen. Deze zijn vooral bedoeld voor gebruik in uw eigen tuin. Wilt u vergeet-me-nietjes kopen om cadeau te doen? Dan hebben wij ook losse zakjes die u per 100 stuks kunt kopen. Dat is een heel voordelige manier om een leuk aandenken aan meerdere mensen te geven. 

Vergeet-me-nietje in een pot

Een vergeet-me-nietje kunt u ook bestellen in een klein terracotta potje. Dit is leuk om in huis neer te zetten of om als cadeau aan iemand te geven. Het is een klein gebaar met een mooie boodschap. Bovendien heeft de ontvanger nog een lange tijd een leuke herinnering aan u. 

Vergeet me nietjeZaden van allezadenkopen

  • Vergeet-me-nietjes in losse zakjes
  • Ook als grootverpakking te bestellen
  • Groot assortiment aan andere zaden
  • Ruime keuze uit bloemen, groenten en kruiden
  • Snelle levering
  • Gratis bezorgd bij besteding vanaf 20 euro
Wit u een vrolijk geschenk meegeven tijdens uw zakelijke evenement, uw huwelijk of andere gelegenheid? Een vergeet-me-nietje is altijd leuk om te krijgen.