Zaad bestellen

Als u een eigen moestuin wilt beginnen, dan heeft u zaad nodig. Dit kunt u kopen bij een tuincentrum of een zaadhandel, maar u kunt ook online zaad bestellen. Bij allezadenkopen.nl hebben wij een breed assortiment aan verschillende zaden voor bloemen, kruiden en groenten.

Zaad voor de moestuin

Groenten uit eigen tuin zijn natuurlijk het allerlekkerste. Als u een moestuin wilt aanleggen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 200 verschillende zaden die u online kunt bestellen. Zo hoeft u de deur niet eens meer uit! 

 

Op onze website vindt u alle informatie over wanneer u de zaden moet zaaien en wanneer u deze kunt oogsten. Elke groente moet namelijk op een ander moment in het jaar gezaaid worden. Als u het hele jaar door wilt oogsten, kunt u verschillende soorten zaad bestellen, zodat u zowel in het voorjaar als in het najaar groenten van het seizoen kunt eten uit uw eigen tuin.

Verschillende soorten bloemen

Verschillende soorten bloemen

Ook als u op zoek bent naar verschillende zaden voor bloemen helpen wij u graag. In ons assortiment vindt u namelijk bijna 300 soorten bloemen. Al het zaad is online te bekijken en te bestellen.

 

U hoeft niet meer naar een zaadhandel om bloemenzaden te kopen. Vanuit uw luie stoel bekijkt u alle soorten bloemen die wij aanbieden en u maakt in uw eigen tijd uw keuze. 

 

Ook zaden voor kruiden

tuinzaden

Wij hebben ook verschillende soorten zaad voor kruiden. Van bieslook tot kamille, wij hebben alles in huis voor een uitgebreide kruidentuin. U kunt de planten van kruiden bovendien ook in een pot zaaien en in de keuken zetten. Zo heeft u altijd verse basilicum of tijm binnen handbereik. 

Voordelen van allezadenkopen.nl

  • Ruim assortiment aan zaad te bestellen
  • Veel verschillende soorten bloemen
  • Veel soorten groenten
  • Ruime keus uit kruiden
  • Alle zaad bestellen voor een scherpe prijs
  • Snelle levering; op werkdagen voor 12 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending bij besteding boven de 20 euro
  • Combineren van zaden is mogelijk
  • Ruim aanbod Vergeet me nietjes.

Bent u dus op zoek naar zaad voor uw moestuin, kruidentuin of bloemen. Op onze site staat ons ruime aanbod per categorie ingedeeld, zodat u rustig kunt kijken en bestellen. Wanneer u op werkdagen voor 12 uur besteld, heeft u de bestelde zaden vaak al de volgende dag in huis. En als u voor meer dan 20 euro koopt, sturen wij uw pakket gratis naar u op. Zo kunt u voordelig en snel uw eigen moestuin of kruidentuin beginnen!